Op deze plaats in een oud huis hebben mijn overgrootouders en hun 3 zonen gewoond.

Dit huis werd gebouwd in 1947 door mijn overgrootvader, grootmoeder en vader. Zij hebben hier gewoond. In 1955 trouwde mijn vader met mijn moeder. Ik ben hier opgegroeid en woonde hier 25 jaar.

Weg van de massa en rustig. Het is de perfecte locatie om de regio “Het Hageland” te ontdekken en te verkennen. Nog maar pas, verhuren wij het huis ( gedeeltelijk) aan gasten.  Hier kan je prima vertoeven met 6 tot 8 personen. Groot, ruim huis en door de ramen stroomt het zonlicht overvloedig binnen. Dan waant men zich in het zuiden van Europa. Hier heb je echt het groen luxe toerisme. Wandelen en fietsen. Wegzakken in de zetel en heerlijk genieten van een streekbiertje of Hagelandswijntje. Daarom moet je in de vakantiewoning Hoeleden zijn.

Er is gekozen om het in zijn oorspronkelijke staat te houden. Iedere generatie deed zijn deel om het in stand te houden en te verbeteren. Nu is er de nostalgie, luxe van vroeger, huishoudelijke, ruime slaapkamers met uitstekende bedden en zicht op de omgeving (velden, perenplantages, bossen,…..), gratis parking, wifi. In de toekomst zal dit nog veranderen om steeds onze gasten het allerbeste aan te bieden en hen te verrassen.

Het huis is landelijke gelegen in een oase van groen tussen de fruitplantages. De Heerbeekwandeling en de Hagelandse Eddy Merckx route komt langs het huis. Op 500m heb je de fietsknooppunten 20- 58 van het fietsknooppuntenroutenetwerk Vlaams-Brabant. Hoeleden is gelegen in de Velpevallei naast het nieuwe beste wandelnetwerk Getevallei. Dit heuvelachtige landschap laat het hart van menig natuurliefhebber harder kloppen.

Locatie Vakantiehuis Hoeleden